Randers’ nye samlingssted ved vandet

Forestil dig at det er en varm sommerdag i Randers. Solen skinner fra en skyfri himmel. Det er sommerferie og humøret er højt. På havnen kan du boltre dig i forfriskende vand i et svømmebassin, som flyder på havnens vand. Du nyde dine venners eller families selskab i en liggestol på stranden – med en strandbar lige i nærheden. Eller du kan slappe af i det opvarmede vand i den opvarmede jacuzzi.

Dette scenarie kan snart blive virkelighed! Lige nu arbejder Forum Randers og foreningen Flodbadet Randers på at realisere Flodbadet placeret på Randers Havn.

Flodbadet skal være et samlingsted for alle i Randers og være en markant attraktion for turister i området. I havnebassinet anlægges bassiner, hvor man har mulighed for at bade under åben himmel omgivet af frisk luft, byens liv og aktivitet på havnen. Desuden anlægges der i forlængelse af Flodbadet et rekreativt område, med strandpark, strandbar og liggestole.

Vær med

Flodbadet Randers er et projekt der drives af borgere i Randers. Drivkraften er en en fælles kærlighed til Randers og en ambition om at skabe udvikling og oplevelser i byen. Vil du være med til at bidrage til Flodbadets tilblivelse og har du nogle kompetencer, som du mener kan bringe projektet tættere på mål? Kontakt Brian Andersen.    

Vi er i øjeblikket ved at finde finansiering til realisering af Flodbadet. Vi søger virksomheder som vil være med til at bidrage til udvikling i Randers ved at sponsorere Flodbadets etablering. Du kan se mere om sponsormuligheder her. Er du interesseret i at blive sponsor? Kontakt Mette Bernt.

Yderligere information

Skitse over flodbadet

Sponsorprospekt

Projektbeskrivelse